U kunt ons helpen met het ScienceGuide-lezersonderzoek 

Lezersonderzoek | de redactie
7 september 2023 | Als redactie zijn wij voortdurend bezig om onze nieuwsvoorziening te verbeteren. Wij vragen u ons daarbij te helpen. Moeten wij als redactie andere onderwerpen en thema’s belichten, of meer Engelstalige stukken schrijven? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de berichtgeving?
beeld: Burak

Met deze en andere vragen bevragen wij uw mening. Die is waardevol voor ons als redactie, want wij willen dat u goed geïnformeerd blijft over de nieuwste ontwikkelingen in het hoger onderwijs en de wetenschap. Ook hopen wij dat u een tevreden gebruiker van ScienceGuide bent en blijft. Door middel van een korte vragenlijst willen wij van u weten wat u graag beter of anders ziet. Het invullen kost maximaal vijf minuten. De enquête is anoniem. Uw antwoorden worden alleen en uitsluitend gebruikt om onze nieuwsvoorziening te verbeteren.  

Als u naast deze vragenlijst nog andere op- of aanmerkingen of vragen heeft, kunt u ook de hoofdredacteur Frans van Heest mailen via fvanheest@scienceguide.nl

Onderstaand is de link naar de vragenlijst. Alvast bedankt voor het invullen.  


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK