Makkelijkste bezuiniging hoger-onderwijsinstellingen ligt in de keuken 

Nieuws | de redactie
29 oktober 2024 | Met enerzijds dreigende bezuinigingen en anderzijds de ambitie om duurzamer te zijn, kunnen hoger-onderwijsinstellingen een dubbele slag slaan in de keuken. Overstappen naar een volledig plantaardig voedselaanbod op de campus kan instellingen miljoenen euro’s per jaar aan inkoopkosten besparen, blijkt uit onderzoek van het Britse Bryant Research.
Beeld: Maddi Bazzoco
Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor zo’n 34 procent van de uitgestoten broeikasgassen. Dat
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK