Makkelijkste bezuiniging hoger-onderwijsinstellingen ligt in de keuken 

Nieuws | de redactie
29 oktober 2024 | Met enerzijds dreigende bezuinigingen en anderzijds de ambitie om duurzamer te zijn, kunnen hoger-onderwijsinstellingen een dubbele slag slaan in de keuken. Overstappen naar een volledig plantaardig voedselaanbod op de campus kan instellingen miljoenen euro’s per jaar aan inkoopkosten besparen, blijkt uit onderzoek van het Britse Bryant Research.
Beeld: Maddi Bazzoco
Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor zo’n 34 procent van de uitgestoten broeikasgassen. Dat
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.

Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.

«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK