Partners

Wie maken ScienceGuide mogelijk?

Partnerinstellingen in het hoger onderwijs spelen een cruciale rol in de bekostiging van de ScienceGuide-community. Zij delen de visie dat een online nieuwskanaal en podium, waar iedereen vrij en open met elkaar zienswijzen kan uitwisselen, onmisbaar is voor de ontwikkeling van het ho. En ze brengen deze visie al twee decennia in de praktijk!

ScienceGuide heeft bewust gekozen voor een bestaansmodel zonder afhankelijkheid van advertising, advertorials, of de verkoop van bezoekersgegevens. De content wordt als een van de zeer weinige sites niet louter samengesteld en aangeboden om financiële opbrengsten te genereren. De site blijft volledig open en kent geen afgeschermde content om juist zoveel mogelijk betrokkenen toegang te bieden. Lezersaantallen bepalen niet of een artikel verschijnt, het gaat om de waarde van nieuws, interviews en opinies voor de sector.

De redactionele onafhankelijkheid vormt waarborg voor kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare content. De redactie bewaakt de kwaliteit van de artikelen en is constant op zoek naar diverse en verfrissende perspectieven op de ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Partners onderschrijven niet alleen het hogere belang van een dynamische community voor het ho. Ze geven zichzelf ook een exclusieve voorsprong door in direct contact te kunnen treden met de hele aangesloten kennissector.

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK