Partners

Wie maken ScienceGuide mogelijk?

Partnerinstellingen in het hoger onderwijs spelen een cruciale rol in de bekostiging van de ScienceGuide-community. Zij delen de visie dat een online platform met nieuwsvoorziening en een podium waar iedereen vrij en open zienswijzen kan uitwisselen, onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van het hoger onderwijs. Deze visie brengen ze al twee decennia in de praktijk. 

ScienceGuide heeft bewust gekozen voor een bestaansmodel zonder afhankelijkheid van advertising, advertorials of de verkoop van bezoekersgegevens. De content wordt als een van de zeer weinige websites niet samengesteld en aangeboden om financiële opbrengsten te genereren. De website blijft volledig open en kent geen afgeschermde content, juist om zoveel mogelijk betrokkenen toegang te bieden. Te verwachten lezersaantallen bepalen nooit of een artikel wel of niet verschijnt. Het gaat uitsluitend om de waarde van nieuws, interviews en opinies voor de sector. 

De redactionele onafhankelijkheid vormt de waarborg voor hoogwaardige en betrouwbare content. De redactie bewaakt de kwaliteit van de artikelen en is constant op zoek naar diverse en verfrissende perspectieven op de ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Bij de productie of beoordeling van artikelen die rechtstreeks betrekking hebben op partnerinstellingen, heeft de redactie altijd het laatste woord.  

Over hoger-onderwijsinstellingen die geen partner zijn, wordt op basis van dezelfde uitgangspunten bericht.


Partnerinstellingen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK