Welk cadeau krijgt Mark Rutte?

Nieuws | de redactie
14 februari 2012 | De premier viert vandaag zijn verjaardag. ScienceGuide vertelt over het boek dat hij dolgraag zou krijgen en verslinden. Maar het komt pas in mei uit!

Mark Rutte “kan bijna niet wachten”. Komend voorjaar verschijntdeel vier van de monumentale biografie van president Lyndon Johnsondoor de historicus Robert Caro. Ook Barack Obama blijkt eenCaro-fan. Wat is het geheim van Caro en dat van zijn onderwerp,’LBJ’?

De minister-president is best een beetje een Renaissance-mens.Hij houd van goede muziek, van Russische klavierleeuwen, van ThomasMann en dikke pillen over de Amerikaans geschiedenis. Binnenkortkan hij weer smullen want het lang verbeide ‘Volume IV’ van RobertCaro is af. Tegen ScienceGuide ontviel hem op dat nieuwtjede blije roep “ik kan bijna niet wachten!”

Alles over Robert Caro en zijn monumentale werk leest u hier in‘Fans van tragische president’.

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK