Innovatium 2006

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

De Digitale Universiteit wil het debat over onderwijsvernieuwing meer impulsen geven. “We willen goed onderwijs voor nieuwe generaties studenten en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een hoogwaardige kenniseconomie in Nederland. We willen ook een optimaal contact met studenten en profiteren van de mogelijkheden die moderne middelen bieden.” Onderwijs moet daartoe competentiegerichter en flexibeler worden, studenten moeten worden opgeleid tot (internationale) kenniswerkers en talent moet zich maximaal kunnen doorontwikkelen. Dat stelt nieuwe eisen aan studenten en docenten, de opleiding en de instelling. Wat betekent dit voor de onderwijsinstelling, de opleiding, de individuele docent en student? De derde editie van de jaarlijkse conferentie van de Digitale Universiteit, Innovatium 2006, zet onderwijsvernieuwing daarom centraal. Innovatium 2006: dinsdag 28 maart, Rabotheater Hengelo.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK