TUe/Fontys-instituut in de maak

Nieuws | de redactie
22 februari 2006 |

Prof.dr. Wim Jochems is aan de TU/e benoemd tot hoogleraar onderwijsinnovatie. Tevens wordt hij directeur van een nieuw instituut waarin TU/e en Fontys Hogescholen nauw gaan samenwerken op het gebied van lerarenopleiding, onderwijsonderzoek en onderwijsinnovatie. Daartoe zal Jochems adviseur van de Fontys Graduate School optreden. Het te vormen instituut gaat onderwijs verzorgen, toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van onderwijswetenschap verrichten en onderwijsinnovaties bij onderwijsinstellingen in Zuid-Nederland ondersteunen. Wim Jochems is voorzitter van de Vereniging voor Onderwijsresearch en lid van het executive committee van de European Educational Research Association. Hij was voorheen onder meer decaan van de faculteit der Wijsbegeerte en der Technische Maatschappijwetenschappen aan de TUD. Sinds maart 1998 is hij als hoogleraar-directeur werkzaam bij de Open Universiteit Nederland.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK