Knigge wordt algemeen directeur HvA

Nieuws | de redactie
6 april 2006 |

Per 1 mei wordt Jeroen Knigge algemeen directeur van de HvA. Hij is de eerste in die functie. Knigge was al secretaris van het CvB. “We hebben geformaliseerd wat ik de laatste tijd in de praktijk al uitvoer”, zo laat Knigge in Havana weten. De laatste jaren was hij al betrokken bij alle grote projecten van de hogeschool. Als algemeen directeur gaat hij onder meer de verhuizing van de hogeschool naar de nieuwe campus aan de Wibautstraat trekken. Ook wordt hij verantwoordelijk voor de verdere integratie van de HES en de HvA. Overigens blijft Knigge aan als secretaris van het CvB.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK