Limburgse studentenbonden fuseren

Nieuws | de redactie
22 augustus 2006 | De Limburgse studentenbonden NSEM (Nieuwe Studenten Eenheid Maastricht) en eLSU (eerste Limburgse Studenten Unie) gaan samen verder onder de naam eLSU. Dit heeft eLSU-voorzitter Tom Vroemen bekendgemaakt.

NSEM behartigde de belangen van de studenten aan de Universiteit Maastricht en eLSU behartigde de belangen van de HBO-studenten in Limburg. Omdat de belangenbehartiging aan universiteiten en HBO-instellingen sterk vergelijkbaar is, is het praktischer om de krachten te bundelen. De amper vijf maanden oude eLSU slokt hiermee het dertig jaar oude NSEM op.
De medezeggenschapsfracties aan verschillende medezeggenschaps– en studentenraden van de Universiteit van Maastricht blijven als eLSU fracties onder de naam NSEM opereren.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK