Regiocentrum via hogeschool

Nieuws | de redactie
4 oktober 2006 | Meer hoogopgeleiden, meer werkgelegenheid en meer kennis en innovatie in het bedrijfsleven. Dit is het doel van het hbo innovatie- en servicecentrum dat de gemeente Hardenberg in samenwerking met hogeschool Windesheim wil realiseren.Het centrum moet meer hoogopgeleiden in de regio brengen en houden en voorzien in een innovatief bedrijfsleven en meer werkgelegenheid.

Om dit te bereiken kan Windesheim binnen het servicecentrum een scala aan producten en diensten bieden. Voorbeelden zijn: een service- en informatiepunt voor lerenden en bedrijfsleven, een doorgaande mbo leerlijn via werken en leren tegelijk (duaal traject), een leerwerkloket, intercompany trajecten en lectoraten.

De locatie is nog niet definitief bekend. Het heeft de voorkeur van zowel gemeente als Windesheim om het hbo innovatie- en servicecentrum te huisvesten in het nieuw te bouwen loc, in verband met de geplande samenwerking.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK