Allochtone talenten bijeen

Nieuws | de redactie
29 november 2006 | Op 12 december vindt van 16.00 - 21.30 uur op de HHS een bijzonder careerevents plaats. Studenten van de studentenvereniging Eurasia organiseren in samenwerking met allerlei studentenverenigingen en organisaties uit het hele land het congres Multipotentials, gericht op hbo- en wo-studenten met een bi-culturele achtergrond. Murat Ersoy, de ScienceGuide Student 2005, is initiatiefnemer.

Bijzonder is dat het initiatief vanuit de studenten zelf komt en dat het congres gericht is op allochtone ‘high potentials’. Aanleiding voor de studenten is de veranderende arbeidsmarkt voor de allochtone high potentials. Bedrijven beginnen langzaam de voordelen van een divers personeelsbestand te ontdekken. Op 12 december willen de studenten in gesprek komen met bedrijven. Spreker is onder meer USA-ambassadeur Roland Arnall, die ScienceGuide en Murat als eerste Nederlanders ontving na zijn benoeming in Den Haag. Ook spreken minister Van der Hoeven en mensen uit bedrijfsleven en bestuur.

Voor meer informatie, opgave en programma: www.multi-potentials.nl.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK