Verbraak wijst persoonlijke aanval af

Nieuws | de redactie
1 maart 2007 | De polemiek van prof. Heertje tegen Fontys hogescholen heeft een nieuwe aflevering gekregen in het Eindhovens Dagblad. “En laten we eerlijk zijn, dat is vervelend,” zucht hogeschoolchef Norbert Verbraak. “Wat opvalt is dat hij in de persoonlijke aanval steeds mensen in het hart probeert te treffen. In no-time ben je opeens een antisemiet en daarbij blijft het niet. Je wordt crimineel genoemd onder aanhaling van verdraaide feiten. Zelfs de spookstudent wordt ons toegedicht, terwijl we die niet hadden.

De docent wiskunde van de FLOT herinnert zich vast nog de gang van zaken rond de literatuurlijsten die door de boze professor werden vervormd zodat hij verder kon afgeven op het onderwijs.” Fontys is niet van zins te “zwichten” voor de “dreiging van publiciteit”, ook omdat het meningsverschil rond de diplomering bij de fysiotherapie opleiding, waar Heertje aandacht voor vraagt, al beslecht was.

“Voor de mensen van Fysiotherapie die door Heertje al onder vuur zijn genomen zeg ik nog een keer: jullie oordeel was terecht, het heeft in beroep stand gehouden. De enige weg naar het Fontysdiploma voor de student is studie. Die weg is en wordt hem nooit ontnomen,” onderstreept Verbraak op Fontysonline.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK