Fresco (UvA) naar SER

Nieuws | de redactie
14 mei 2007 | Prof. Louise Fresco wordt kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Zij neemt de plaats in van de nieuwe minister van VROM, Jacqueline Cramer.

De benoeming gaat in op 1 juni 2007 en loopt tot en met 31 maart 2008. Fresco is sinds 1 juni 2006 universiteitshoogleraar duurzame ontwikkeling in internationaal perspectief aan de UvA, als ook lid van de Raad van Commissarissen van de Rabobank. Eerder werkte zij onder meer bij de FAO, de voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties. Ook schreef zij vele essays, literaire kritieken en drie romans.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK