Internet handboek

Nieuws | de redactie
3 mei 2007 | Hoe kunnen ouders, kinderen en leraren gemakkelijk thuis raken op Internet? De Raad van Europa heeft daarvoor het Internet Literacy Handbook uitgegeven. Onderwerpen die aan de orde komen, variëren van het zoeken naar informatie naar het opzetten van een weblog, van winkelen op internet tot netiquette. Ook doet het boek ideeën aan de hand om les te geven over interent - zowel op school als thuis.U kunt het handboek hier inzien. Het is uiteraard ook mogelijk een papieren versie te bestellen. Bij voldoende belangstelling wordt het handboek ook in het Nederlands vertaald.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK