Kamer wil input uit onderwijs

Nieuws | de redactie
11 september 2007 | De Tweede Kamer heeft in april besloten een Parlementair Onderzoek in te stellen naar vernieuwingen in het onderwijs. Het gaat daarbij vooral om de vraag of de onderwijsvernieuwingen op een verantwoorde manier zijn onderbouwd en toegepast. De Commissie Parlementair Onderzoek Onderwijsvernieuwingen vindt het belangrijk voor het onderzoek dat direct betrokkenen zoals ouders, leerlingen, docenten en schoolleiders uitgebreid worden geraadpleegd. In oktober organiseert de Commissie daartoe drie regionale bijeenkomsten. 

Tijdens de regionale bijeenkomsten kunnen sprekers hun mening, ervaring of verhaal aan de Commissie doen. De Commissie stelt zich luisterend op. Van iedere bijeenkomst wordt een verslag gemaakt dat wordt verwerkt in het eindrapport van de Commissie.

Maandag 1 oktober in Meppel van 19.00 tot 21.00 uur;
Woensdag 3 oktober in Eindhoven van 19.00 tot 21.00 uur;
Donderdag 4 oktober in Utrecht van 19.00 tot 21.00 uur.

Als u aanwezig wilt zijn bij een regionale bijeenkomst kunt u zich opgeven vóór 20 september aanstaande. U kunt uw gegevens doorgeven per mail of per telefoon: Email: cie.poo@tweedekamer.nl (Na binnenkomst van uw email ontvangt u meer informatie over de locatie). Telefoon: 070-318 5751. Wilt u tijdens de bijeenkomst het woord voeren, geeft u dit dan ook door, samen met het onderwerp waarover u wilt spreken (basisvorming, tweede fase, vmbo of onderwijs in het algemeen). Er is een beperkte spreektijd.

Meer info op www.tweedekamer.nl/onderwijsvernieuwingen
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK