Samen beter

Nieuws | de redactie
25 september 2007 | Regie over je eigen leven,werk en zorg: een mooi idee. Maar hoe werkt dat als je chronisch ziek bent? Een goede afstemming met en onderlinge samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, bedrijven en zorgaanbieders is daarvoor noodzakelijk. Samen kan succesvoller gewerkt  worden aan verbetering van de zorg, arbeidsmogelijkheden en  maatschappelijke participatie van chronisch zieken. Hierover gaat het openingscongres van de Week van de Chronisch Zieken 2007: Samen Beter.Op dit congres staat zelfmanagement voor chronisch zieken centraal. Hoe kun je je zelfredzaamheid en zelfstandigheid bevorderen? Wat kun je zelf doen en wat moeten anderen doen om je daartoe in staat te stellen? Het congres is bedoeld voor patiënten en hun familie, mantelzorgers, zorgaanbieders, verzekeraars,werkgevers, maatschappelijke dienstverleners, beleidsmakers, gemeentelijke sociale diensten en onderzoekers.

Het congres vindt plaats op 9 november 2007 in het WTC Rotterdam. Vanuit het project Op Eigen Benen organiseert de Kenniskring Transitie in Zorg één van de workshops. Meer informatie vindt u hier .


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK