Spiritualiteit en leiderschap

Nieuws | de redactie
25 september 2007 |

In de serie Business Spiritualiteit worden de verschillende aspecten van dit nieuwe vakgebied behandeld door auteurs vanuit verschillende invalshoeken. In dit deel wordt ingegaan op de spirituele kracht bij leiderschap. Verschillende auteurs behandelen dit thema vanuit hun eigen specialiteit: het wezen van leiderschap van leiderschap (Prof. dr. ir. G. Broekstra); corporatief leiderschap als de spirituele kracht van een onderneming (Dr. Paul de Blot SJ); de businessschool als spirituele kracht als bron voor leiderschap (M. de Valk). Het voorwoord ‘zelfleiderschap’ is van Prof. dr. R. Tissen, met medewerking van lector Frank Lekanne Deprez (Hogeschool Zuyd).

Dit is het vierde deel van de serie Business Spiritualiteit, naar aanleiding van de gelijknamige, nieuwe leerstoel aan Nyenrode.

Het voorwoord van dit boek leest u hier.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK