Operacheffin naar Maastricht

Nieuws | de redactie
27 november 2007 | Truze Lodder, zakelijk directeur van De Nederlandse Opera en directievoorzitter van Het Muziektheater te Amsterdam, is per 1 december benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit Maastricht. Haar ruime ervaring en deskundigheid op het terrein van Cultuur en Maatschappij is een verrijking voor de RvT en de UM, zo meldt de universiteit.

Truze Lodder is sinds 1987 zakelijke directeur van De Nederlandse Opera en geeft daar leiding aan circa 470 vaste en honderden freelancemedewerkers. Ze bekleedt daarnaast drie commissarisfuncties, bij de Nederlandse Spoorwegen, F. Van Lanschot Bankiers en I Care Productions. Voorheen was ze onder meer werkzaam in de reclamewereld en bij de AVRO, waar ze onder andere belast was met de programma-organisatie en hoofd financieel beheer radio en televisie was.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK