Wereldcongres verpleegkunde naar Nederland

Nieuws | de redactie
22 februari 2008 | Fontys organiseert een van de belangrijkste internationale platforms voor verpleegkunde in oktober, de achtste editie van het International Practice Development Congres. De conferentie is een initiatief van het International Practice Development Collaborative, een mondiaal expertiseplatform voor innovatie, creativiteit, zorg en professionaliteit.

De conferentie is traditioneel een platform voor nieuwe ontwikkelingen, discussie en praktijkervaringen in het werkveld. Onder de duizenden deelnemers aan eerdere edities veel professionals uit de praktijk, onderzoekers en het onderwijs. Het programma is opgebouwd rond een zogenaamde caleidoscoop van aandachtsgebieden met als overkoepelend uitgangspunt: gezamenlijk werken en leren. De werkvorm is een combinatie van lezingen, workshops, en ‘call for abstracts’. Deelnemers kunnen op deze manier hun eigen ervaringen en inzichten delen en bespreken met collega’s van over de hele wereld.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op www.enhancingpractice.com .


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK