Overtrefffende trap

Nieuws | de redactie
9 september 2008 | 'We zijn hartstikke blij dat je hier al zo lang voorzitter bent.' Met die woorden werd de Rotterdamse hbo-voorzitter Jasper Tuytel overrompeld door de Raad van Toezicht. Hij bleek een koperen jubileum als CvB-voorman te kunnen vieren. 'Ik wist echt van niks, wist niet eens dat ik al twaalfeneenhalf jaar in dienst ben,' bekende Tuytel.

De toezichthouders hadden reden zo content te zijn, want zozeiden ze: ‘De hogeschool doet het goed, is een financieel gezondeonderneming en heeft een nog steeds groeiend marktaandeel. De HRstaat letterlijk en figuurlijk midden in de stad en jij bent degrote animator.’ Ter gelegenheid van het jubileum bleek ook eenboek te zijn samengesteld, getiteld ‘Jasper overtreftzichzelf’. De titel sluit aan bij de slogan van de instelling:’Overtref jezelf’.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK