Stunt met student mislukt

Nieuws | de redactie
17 september 2008 | Advocatenkantoor Houthoff Buruma dacht mooie PR te hebben, vertelt Jort Kelder in zijn nieuwe weblog. Men ging adverteren met een zojuist cum laude afgestudeerde jurist, Chiraz Muradin.

“Boven de Cooldown op het Rembrandtplein in Amsterdam lieten ze een reclamebord ophangen met de tekst “Chiraz Muradin, graag Hester Swane bellen.” Hester Swane is verantwoordelijk voor recruitment bij Houthoff, en wilde Muradin graag strikken. De PR-stunt viel volledig in het water toen concurrent Abeln Advocaten vervolgens een reactie op het grootste LED-scherm van Europa boven de Escape op het plein plaatste: “Sorry Hester, Chiraz werkt al bij ons.” Au.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK