Rector naar Onderwijsraad

Nieuws | de redactie
17 november 2008 | De Tilbugse rector magnificus, prof. Frank van der Duyn Schouten, is door de Ministerraad voorgedragen voor benoeming tot lid van de Onderwijsraad. Hij bekleedde naast zijn rectoraat al lange tijd verschillende bestuursfuncties in basis- en voortgezet onderwijs.

De Onderwijsraad is het adviesorgaan voor de regering op het terrein van het onderwijs. De raad geeft adviezen over de hoofdlijnen van het onderwijsbeleid en onderwijswetgeving aan ministers en de Eerste en Tweede Kamer. Ook gemeenten kunnen in speciale bij de wet geregelde gevallen de Onderwijsraad om advies vragen.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK