Kenniscafé over leren van de crisis

Nieuws | de redactie
24 februari 2009 | Hadden we de huidige crisis kunnen zien aankomen? Hoe voorzie je ontwikkelingen? En wat betekent dat voor de eigen ontwikkeling van leiders van ondernemingen? Een discussie daarover en het delen van ervaringen met collega-ondernemers staan op de agenda op vrijdagmiddag 13 maart in het kenniscafé van Hogeschool INHolland Alkmaar. Lector ‘Ondernemen in het MKB’ Dick Scherjon illustreert tijdens deze bijeenkomst de rol van de ondernemer in turbulente tijden.Programma:  Ondernemen, groeien en kredietcrisis

16.00 uur                      Inloop kenniscafé

16.30 uur                      Inleiding onderwerp door drs. Dick Scherjon, Lector Ondernemen in het MKB

Discussie waarin deelnemers hun ideeën, wensen en vragen kunnen inbrengen.

Samenvatting

17.30 uur                      Napraten en kennismaken met docenten Economie onder het genot van een hapje / drankje
 

U bent – mét (zaken)partners- van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in op vrijdagmiddag 13 maart 2008. De locatie is Hogeschool INHolland Alkmaar, Rabobankzaal, Bergerweg 200, Alkmaar. Deelname aan het programma is kosteloos.
Op de website www.inholland.nl/kenniscafe kunt u zich aanmelden.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK