Een goed regeerakkoord bij de buren

Nieuws | de redactie
30 juli 2009 | SER-kroonlid Theo Bovens (OU) heeft een leestip voor elke kenner en belangstellende van het onderwijsbeleid in Nederland: het nieuwe regeerakkoord in Vlaanderen.

“De ambitie inzake leven lang leren is helder, krachtig en goed uitgewerkt. Een formulering als: ‘Elke Vlaming is een Lerende Vlaming’ is geen loze kreet. Talloze maatregelen zowel op terrein van leven lang leren als van levensbreed leren passeren de revue.

Hier zie je een overheid (óók een coalitie van chisten-democraten en sociaal-democraten) die mijn inziens de goede antwoorden geeft op de puzzel crisisbestrijding en duurzame investering in de bevolking. Hulde, én een voorbeeld!”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK