10 jaar ScienceGuide Top 10

Nieuws | de redactie
24 augustus 2011 | Op 5 september zal ScienceGuide bij de opening van het academisch jaar weer bekendmaken welke 10 mensen toonaangevend zijn in het Hoger Onderwijs. Suggesties insturen is nog steeds mogelijk. Om ons 10-jarig jubileum te vieren komen wij dit jaar ook met de 5 verrassingen en de flop 5 van 2001-2011.

Wie vindt u de meest inspirerende, invloedrijke entoekomstgerichte persoon in het Hoger Onderwijs en de kennissector.Stuur uw namen in op toptien@scienceguide.nl en maak kans op eenvrijkaart voor het Nationaal Hoger Onderwijs Congres. Ditjaarlijkse evenement viert ook een lustrum, het is voor devijftiende keer dat dit evenement zal plaatsvinden.

Na Veerman, quo vadis

Op Cruiseschip De Rotterdam zullen 29 en 30 november in hetteken staan van ‘Na Veerman, quo vadis’. De meest originelebijdrage aan de ScienceGuide Top 10 mag namens ons naardit evenement waar verschillende bijzondere sprekers hun licht zullen laten schijnen overde huidige stand van zaken in het hoger onderwijs.

Het volledige programma van het NHOC leest u binnenkort opScienceGuide. Ook is het mogelijk om nu alvast uw plaats te reserveren of de brochure aan te vragen. Voor meer informatiekunt u contact opnemen met SBO-congresadviseur Leanne Visser optelefoonnummer 040-297 27 93.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK