ScienceGuide zoekt stagiair webdesign en beeldredactie

Nieuws | de redactie
1 maart 2017 | Ben jij een bachelorstudent hbo/wo en op zoek naar een leuk afstudeerproject? Dan zijn wij op zoek naar jou. ScienceGuide gaat zijn look veranderen en jij kunt meedoen met dat proces in de vorm van een intensieve stage. Reageer voor 15 maart!

De redactie van ScienceGuide is een jong en gedreven team dat het nationale en internationale nieuws verslaat over hoger onderwijs en wetenschap. We brengen nieuws, opinie, analyse en achtergrond en hoe we dat doen willen we in een nieuw jasje steken. Jij kunt daar aan meewerken.

Als stagiair doe je mee in het redactieproces met als bijzondere taak om het beeldmateriaal van een fris eigen imago te voorzien. Je bent bedreven met het maken en (digitaal) bewerken van beeld en bent vlot met het in elkaar zetten van filmpjes en infographics. Je bent een ster in webdesign en html, css en Javascript hebben geen geheimen voor je.

Periode: 1 april – 1 september 2017

Locatie: Keizersgracht 75, Amsterdam

Stagevergoeding: 200 euro per maand

Solliciteren kan tot en met woensdag 15 maart, de gesprekken vinden plaats op maandag 20 maart. Stuur je solliciatiebrief (max 1 A4) en cv naar sdeknecht@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK