Erasmus en Leiden: gezamenlijke MBA’s

Nieuws | de redactie
27 januari 2006 |

 De Universiteit Leiden en de EUR gaan samenwerken op het gebied van bedrijfswetenschappen. Leidse MBA-studenten kunnen vanaf 1 januari 2006 naar de programma’s van RSM en krijgen een RSM-kwalificatie bij voltooiing van het programma. ‘De RSM heeft een goede reputatie op het gebied van bedrijfskundeonderwijs’, aldus Willem te Beest, vice-voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Leiden. ‘Gegeven onze kracht als meer traditionele universiteit, zal de verbintenis de competenties van beide universiteiten op een nog hoger niveau tillen. Daar profiteren ook de studenten van de twee universiteiten van.’


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK