Nyenrode kaapt Dean bij de concurrentie

Nieuws | de redactie
26 januari 2006 |

Bert de Groot, directeur van de EUR Holding, waarin de private activiteiten van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn ondergebracht wordt de nieuwe Dean van Nyenrode. Dit is opmerkelijk gelet op de recente conflicten tussen Erasmus en Nyenrode over de werving van masterstudenten binnen de Rotterdamse instelling. De briefwisseling daarover werd via ScienceGuide openbaar. Zo werden advertenties op de campus en sponsoring voor studieverenigingen verboden om exposure voor Nyenrode als concurrent van de EUR tegen te gaan. De Groot is ook Associé bij Boer & Croon en auteur en mede-auteur van een aantal wetenschappelijke publicaties op het terrein van de econometrie. Hij promoveert begin mei aan de Erasmus, een vorm van ‘afscheid’ waarmee hij op twee manieren tegelijk promotie maakt.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK