Trompenaars naar Webster

Nieuws | de redactie
17 februari 2006 |

Fons Trompenaars treedt toe tot de raad van Advies van Webster University. Trompenaars is niet alleen oud-docent aan de Amerikaanse instelling in Leiden, maar tegenwoordig ook hoogleraar aan de EUR. Trompenaars is wereldwijd bekend van zijn invloedrijke boeken over de omgang met en analyse van culturele verschillen in organisaties en economische activiteiten. Zijn “Seven Dimensions of Culture Model” wordt in vele internationale bedrijven en organisaties toegepast voor de interne ontwikkeling. Hij geldt daarom als een van de belangrijkste management ‘goeroes’, naast mensen als Porter en De Bono.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK