RSM volgens werkgevers beste MBA

Nieuws | de redactie
26 juni 2006 | Werkgevers vinden dat de Rotterdam School of Management de beste MBA-opleiding in Nederland en België aanbiedt, zo blijkt uit een enquête van Intermediair. Nederlandse werkgevers vinden dat het RSM-diploma het beste imago heeft op de arbeidsmarkt en de carrière van de afgestudeerde het meest positief beïnvloedt. Op de tweede plaats staat de Nyenrode Business School, die zowel bij studenten als werkgevers bovengemiddeld scoort.

De Tias business school krijgt met een 8,75 het hoogste rapportcijfer van afgestudeerden. Ze zijn met name te spreken over de faciliteiten van de school, de docenten en de waarde van de cursistengroep. Ook valt het natuurlijk in goede aarde dat de Tias-studenten gedurende de tweejarige opleiding hun salaris gemiddeld met 2600 euro zagen toenemen.

Lees hier het onderzoek van Intermediair


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK