Waardencreatie in kenniseconomie

Nieuws | de redactie
31 juli 2006 | 80% van de toegevoegde waarde in de economie is niet meer 'tastbaar'. Toch weten veel bedrijven nog niet hoe ze in een dergelijke kenniseconomie nieuwe toegevoegde waarde zouden kunnen en moeten creëren. Op 3 en 4 mei 2007 organiseert het lectoraat Intellectual Capital van InHolland daarom een congres met als thema “The Future of Business Navigation”.


Intellectual Capital is de beweging die probeert de zogenaamde in kaart te brengen hoe waardencreatie plaatsvindt in de kenniseconomie. Op het congres wordt een overzicht gegeven van het vakgebied. Ook wordt gekeken naar de toekomst van business navigation. Deskundigen (zowel uit de theorie als uit de praktijk) worden uitgenodigd een voorstel voor een bijdrage in te leveren. Insturen kan tot 1 november 2006. Voor meer informatie klik hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK