Nijs naar Nyenrode

Nieuws | de redactie
19 oktober 2006 | Met ingang van 1 november wordt oud-bewindsvrouwe Annette Nijs directeur van het Europe China Institute van Nyenrode Business Universiteit. Het Institute  is opgezet om via onderwijsprogramma’s, onderzoek, business consultancy, de publicatie van studies en het geven van deskundig commentaar op belangrijke gebeurtenissen een toonaangevend kennisinstituut te zijn.

Dit voor zowel de academische en de zakelijke wereld  als voor het publieke debat over de ontwikkelingen, mogelijkheden en uitdagingen in de politieke en economische relatie tussen Europa en China. Professor Bert de Groot, Rector Magnificus van Nyenrode Business Universiteit is verheugd over de nieuwe collega en zegt dat “de komst van Annette Nijs ervaring in internationaal management en nationale politiek, ondernemerszin en China expertise naar het Europa China Instituut brengt. Deze bijzondere combinatie van kennis en vaardigheden is zeer waardevol voor het Europa China Instituut en dus voor Nyenrode.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK