CHN runt viersterrenhotel

Nieuws | de redactie
20 november 2006 | Het ervarings- en leerbedrijf van de Hoge Hotelschool Leeuwarden verbonden aan de Christelijke Hogeschool Nederland is officieel geclassificeerd. Hotel Wyswert voldoet volgens de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) ruim aan de eisen om zich een 4-sterren hotel te noemen.

Een representant van de NHC heeft het hotel uitvoerig getoetst op de gestelde eisen en kwam tot de conclusie dat Hotel Wyswert voldeed aan de gestelde norm. Het succes is te danken aan de enorme betrokkenheid en inzet van de studenten van de Hoge Hotelschool, boven de norm zijn er namelijk bijna maximaal de bonuspunten. Een hotel moet minimaal een score van 70 van de 100 punten halen om in aanmerking voor 4-sterren. Hotel Wyswert heeft een score van 97 punten.

General Manager van Hotel Wyswert, Marco ten Hoor, reageert vol trots op de uitslag van de NHC: “Dit is echt een fantastisch resultaat van onze studenten. Nu we een 4-sterren geclassificeerd hotel zijn weten de gasten dat prijs en kwaliteit een ervaren goed is binnen ons hotel. We hebben deze zomer ons restaurant vernieuwd tot een Trattoria. We gaan ervan dat beide zaken een positieve invloed zullen hebben op onze bedrijfsvoering. Het geeft onze studenten extra uitdaging, want zij zijn die het hotel runnen”.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK