Beroepsonderwijs meer gefaseerd vernieuwd

Nieuws | de redactie
6 april 2007 | Het mbo krijgt twee jaar meer om competentiegericht beroepsonderwijs in te voeren: de verplichte opzet gaat van 1 augustus 2008 naar 1 augustus 2010. Nu al kunnen scholen op vrijwillige basis beginnen met nieuwe opleidingen en hiermee ervaring opdoen. Elke school bepaalt in die periode zelf het tempo van implementatie en deze fase wordt nu met 2 jaar verlengd.

 Staatssecretaris Van Bijsterveldt van OCW vindt het namelijk “belangrijker dan vasthouden aan een datum, dat scholen nieuwe opleidingen goed vormgeven, de kwaliteit waarborgen, ook van de examens, en de bedrijfsvoering op orde hebben, met name de toerusting van docenten.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK