ScienceGuide staat voor verdieping. Dit is het platform waar de actualiteit en achtergrond elkaar ontmoeten op een inhoudelijke en doordachte wijze. Onder het uitklapteken vind je dus een toelichting, geheugensteun of voetnoot die de redactie of de auteur toevoegt. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat wij in onze artikelen grondig en gedetailleerd in kunnen gaan op belangrijke details, zonder de lezer kwijt te raken.
Kennis in Siberische keukens (1)
Nieuws | de redactie
8 juni 2007 | De zomeruniversteit van de UvA en UM gaat een bijzondere vertakking ontwikkelen. In Siberië, samen met lokale kennis- en civil society organisaties tot een nieuw centrum voor discussie en cross-culturele netwerken. Werktitel is Kuhnya, ‘keuken’, want van oudsher is de Russische keuken de plek van diepe discussies.
Gesprekken over urgente en belangrijke kwesties, het uitwisselen van ideeën, het is bij uitst
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.