Koedijk decaan in Tilburg

Nieuws | de redactie
18 juni 2007 |

De UvT heeft prof. dr. Kees Koedijk per 1 september benoemd tot decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen. Kees Koedijk, lid van de Raad van Economische adviseurs van de Tweede Kamer en een van de meest vooraaanstaande economen in het CDA, is op dit moment hoogleraar Financieel management aan de RSM. Hij krijgt de opdracht de internationale positie van de Tilburgse Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen verder te versterken. De faculteit heeft de ambitie om met alle acht departementen tot de top 20 van de wereld te behoren. Internationalisering is een speerpunt, zowel voor het onderzoek als het onderwijs. Daarnaast zal de nieuwe decaan contractonderzoek stimuleren. Als hoogleraar gaat Koedijk in Tilburg de leerstoel Financieel management bekleden.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK