Een gedragscode voor handen schudden?

Nieuws | de redactie
31 juli 2007 | Nadat "een of twee" stagiaires weigerden handen te schudden, overweegt de Hogeschool Rotterdam een gedragscode in te voeren. "Tot op heden zijn er op de hogeschool altijd in dialoog individuele oplossingen gevonden en heeft dit niet tot problemen geleid. Om in de toekomst problemen voor te zijn overweegt de Hogeschool Rotterdam,

om binnen de huidige gedragscode, een aanvullende gedragscode op te stellen hoe we op een respectvolle wijze kunnen samenwerken met studenten en docenten ongeacht hun maatschappelijke, religieuze of andere opvattingen. In het najaar zal hierover verder gesproken worden of een dergelijke gedragscode wenselijk en haalbaar is”, zo schrijft het College van Bestuur in een persverklaring.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK