Don’t cry for me Brabant

Nieuws | de redactie
16 oktober 2007 |

Twee van de drie finalisten van het tv-auditieprogramma ‘Op zoek naar Evita’ hebben hun zangopleiding bij Fontys gevolgd. Brigitte Heitzer en Suzan Seegers studeerden aan het Conservatorium in Tilburg. Beiden maken zondag kans op de hoofdrol in de nieuwe musical van Joop van den Ende over de ambitieuze en populistische vrouw van de militaire dictator Juan Peron. Tijdens het programma was de hogeschool goed vertegenwoordigd, want zes van de in totaal tien zangeressen die uiteindelijk mee mochten doen van de 1500 aanmeldingen zijn oud-studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK