Slow Universiteit in Limburg
De Slow Food Universiteit in Pollenzo, Hogeschool Zuyd, gemeente Maastricht en Slow Food Limburg gaan samenwerken. Allereerst komt er een uitwisselingsprogramma voor studenten. Het is de bedoeling dat de samenwerking in 2008 begint met een uitwisselingsprogramma voor studenten. Studenten zullen over en weer kennismaken met regionale producten, productiewijzen en handelsketens in Limburg en de Euregio Maas- Rijn.
De Slow Food Universiteit leidt studenten op om bij te gaan dragen aan de kwaliteitsverbetering van voeding, eerlijke handelsketens en duurzame plattelandsontwikkeling. Mieke Crijns, voorzitter van Slow Food Limburg, is blij dat het gedachtegoed van Slow Food op deze manier een praktische wetenschappelijke ondersteuning krijgt. Volgens haar kan deze ontwikkeling bijdragen aan de kwaliteitsslag van de horeca.
Meest Gelezen
Wederom intimidatie van journalisten door universiteit, nu in Delft
‘Burgerschapsonderwijs moet ook verplicht worden in hbo en wo’
Raad van State: laat taaltoets nog niet gelden voor hbo-opleidingen
Vrouwen houden universiteit draaiende, maar krijgen daarvoor geen waardering
Extra geld voor bètafaculteiten is daar nooit terechtgekomen