Slow Universiteit in Limburg

Nieuws | de redactie
12 oktober 2007 |

De Slow Food Universiteit in Pollenzo, Hogeschool Zuyd, gemeente Maastricht en Slow Food Limburg gaan samenwerken. Allereerst komt er een uitwisselingsprogramma voor studenten. Het is de bedoeling dat de samenwerking in 2008 begint met een uitwisselingsprogramma voor studenten. Studenten zullen over en weer kennismaken met regionale producten, productiewijzen en handelsketens in Limburg en de Euregio Maas- Rijn.

De Slow Food Universiteit leidt studenten op om bij te gaan dragen aan de kwaliteitsverbetering van voeding, eerlijke handelsketens en duurzame plattelandsontwikkeling. Mieke Crijns, voorzitter van Slow Food Limburg, is blij dat het gedachtegoed van Slow Food op deze manier een praktische wetenschappelijke ondersteuning krijgt. Volgens haar kan deze ontwikkeling bijdragen aan de kwaliteitsslag van de horeca.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK