Reizen in het merkwaardigste land

Nieuws | de redactie
21 november 2007 | ‘De Kleinste reisgids van Europa’ biedt de ins en outs van het land dat ondanks een buitengrens, een munteenheid én regelgeving inzake de veiligheidspalletjes van aanstekers, toch geen land mag heten. Europa is een merkwaardig land: elk gebiedje heeft zijn eigen regels maar alle fun is wel ergens te vinden tussen Archanelsk en Gibraltar en tussen IJsland en Istanbul. Je moet alleen wel weten waar je zoeken moet. ‘De kleinste reisgids van Europa’, een nieuw product van Coolpolitics helpt daarbij!


Kies maar uit: je kunt gratis overnachten in een Poolse cel of rozig maar voldaan de minibar plunderen in een knalgroen éénkamerhotel bovenop een Parijs museum. Er zijn allerlei leuke dingen te doen: shoppen in een gigantische outlet op het Italiaanse platteland, of je favoriete celebrity stalken tot in z’n Londense stamkroeg. Hongerige reizigers brengen eerst een vet bezoek aan een ganzenlevermuseum voor ze zich bietkaviaar met meloenpoeder laten voorschotelen.

Van schieten met Kalasjnikovs, via het Diana-monument in Parijs tot Poolse heterodarkrooms, ‘De kleinste reisgids van Europa’ besteedt aandacht aan alle essentiële onderwerpen voor jonge reizigers. Eindelijk een gids die het wel uit z’n hoofd laat om je naar de sufste plekjes te sturen, tenzij dat een hoger doel dient uiteraard. Coolpolitics en Boomerang geven een rappe rondleiding door de Europese Unie, inclusief uitstapjes naar de landen die dan wel Europees zijn, maar van de Unie (nog) niets willen weten, of de Unie niets van hen.«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK