Van der Schoot gaat Nyenrode leiden

Nieuws | de redactie
12 december 2007 | Willem van der Schoot, voormalig bestuursvoorzitter van Boer & Croon Strategy & Management Group, wordt de nieuwe President van de Nyenrode Business Universiteit. Hij volgt per 1 april 2008 mr. Herman Bruggink op, die, na een bestuursperiode van 5 jaar, deze functie neerlegt. Willem van der Schoot was van 2001 tot 2007 verbonden aan Boer & Croon Strategy & Management Group.

Daarvoor was hij onder meer lid van de Raad van Bestuur van Robeco, directeur-generaal bij ABN-AMRO en directielid bij Twijnstra & Gudde. Van der Schoot zal leiding geven aan de verdere uitbouw van Nyenrode.

Hans Blankert, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Nyenrode: “Een President van Nyenrode moet iemand zijn met een uitstekend netwerk in het internationale bedrijfsleven en met een grote kennis van de uitdagingen die het bedrijfsleven anno 2008 kent. Iemand ook die de Nederlandse ambities op het gebied van ondernemerschap en onderwijs mede vorm kan geven. Kortom, Willem van der Schoot is een waardig opvolger van Herman Bruggink.“


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK