Vochtig reputatiemanagement

Nieuws | de redactie
23 oktober 2008 | De RU bedankt haar studenten voor het positieve oordeel over hun onderwijs in de Elsevier-ranking. 5000 consumptiebonnen werden verspreid over de campus die gisteren na 15.30 u in het Cultuurcafé in drank omgezet kunnen worden.

In de enquête bleken RU-studenten erg enthousiast: acht Nijmeegse opleidingen kwamen als beste in het land naar voren. Opvallend, want bij de beoordelingen door professoren scoorde de RU onderaan. Op initiatief van de Dienst Studentenzaken en de Afdeling Communicatie werden de studenten uitgenodigd om de goede studentenbeoordeling te vieren in het Cultuurcafé. Sylvia van der Weerden van de afdeling communicatie: ‘Het is gewoon een spontaan initiatief om de studenten te bedanken.’ Zij wil tegen de zo veel kritischer hoogleraren niet onsportief doen en zei op Voxlog: ‘Als zij een consumptiebon in handen krijgen, mogen zij ook meefeesten.’


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK