Vlaams-Nederlandse HO-lessen

Nieuws | de redactie
24 november 2008 | Ter viering van 10 jaar Cultureel Verdrag Vlaanderen-Nederland wordt 26 november de themadag Arbeidsmarkt en onderwijs: verschillen en overeenkomsten georganiseerd door CVN en NVAO.

Zij analyseren daarin de aansluiting vanuit het HO op de arbeidsmarkt in beide landen. ScienceGuide nodigt u van harte met hen uit hiervoor. Het doel is om de opvattingen en verwachtingen van de werkgevers over de inhoud en de kwaliteit van het Hoger Onderwijs in Vlaanderen en Nederland te verkennen en (zo mogelijk) voorstellen te ontwikkelen om de grensoverschrijdende arbeidsmarkt meer en beter bij het onderwijs te betrekken.

Drie Vlaams- Nederlandse koppels van opleidingen in het hoger onderwijs geven presentaties. Hierbij worden ook de belangrijkste werkgevers voor de afgestudeerden aan deze opleidingen betrokken.

De themadag ‘Arbeidsmarkt en onderwijs: verschillen en overeenkomsten’ maakt onderdeel uit van het inhoudelijke voorbereidingstraject van de CVN-conferentie ‘Creativiteit en Innovatie, culturele zuurstof voor de economie’ die op 31 januari 2009 in Antwerpen (Arenberg Schouwburg) wordt georganiseerd. Gedurende deze dag zullen de adviezen, die naar voren zijn gekomen tijdens de themadag, worden gepresenteerd.

26 november in de NHTV in Breda. Meer vindt u hier:

Programma

Inschrijving

Routebeschrijving


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK