Nieuwe lector Leren en Gedrag

Nieuws | de redactie
27 januari 2010 | Dr. Jan Bijstra wordt per 1 februari 2010 aangesteld als lector ‘Leren en Gedrag: werkzame factoren in het handelen van leren’ aan de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool Groningen.

Bijlstra zal zich richten op de toegenomen diversiteit aansociaal-emotionele en gedragsvraagstukken in de klas en hetverspreiden van de kennis hiervan aan leraren. Het lectoraatLeren en Gedrag is inhoudelijk en organisatorisch verbonden met hetlectoraat ‘Integraal Jeugdbeleid’ van de Pedagogische Academie ende Academie voor Sociale Studies van de Hanzehogeschool Groningen.Zodoende maakt het tevens deel uit van het kenniscentrum CaRES vande Hanzehogeschool.

Jan Bijstra heeft psychologie gestudeerd aan deRijksuniversiteit Groningen en is daar in 1989 ook gepromoveerd. Naaanstellingen bij de Rijksuniversiteit Groningen, deRijksuniversiteit Leiden en de Vrije Universiteit Amsterdam is hijnu werkzaam bij het Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland,cluster 4 (RENN4).


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK