Waar was u op 11 september?

Nieuws | de redactie
9 september 2011 | Iedereen laat de uren en beelden van 9/11 aan zijn geestesoog voorbij gaan. ScienceGuide vroeg de persoonlijke reflectie van een reeks bijzondere mensen.

Van een Marokkaanse peercoach van de Hogeschool Rotterdam toteen Leidse rector en van een jonge Eerst de Klas docent tot eenAkademie President. “We moeten onze verbondenheid onderhouden inplaats van ondermijnen.”

U leest voor de herdenking  en terugblikken dezer dagen bijons de herinnering en reflectie van Yvonne van Rooy, Simon Verwer, Fritsvan Oostrom, RabiaBouzian, MarcelWintels, Douwe Breimer, Pieter Omtzigt, Tanja Jadnanansing, en Jan Anthonie Bruijn.

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK