Echo-winnaar op Excellentiedag

Nieuws | de redactie
20 juni 2012 | De droom van Mitchell Esajas wordt waar. Hij mag als winnaar van de Echo Award naar UCLA om er zijn ambitie, talent en kennishonger verder aanwakkeren. De VU-student Business Administration en antropologie treedt wel eerst nog op tijdens de Dag van de Excellentie.

De Dag van de Excellentie richt zich dit jaar vooral opuitnemend docentschap in HBO en WO en hoe de lerarenopleidingenvoor heel het onderwijs de beste mensen tot leraar kunnnen vormen.Programma’s als die van Sirius en Eerst de Klas geven daartoeimpulsen aan HBO en WO en werken mee met ScienceGuide aan ditjaarlijkse evenement. Met het kernthema van 2012 werkt dezedag meteen vooruit naar de ‘G20van de kennis‘, die op initiatief van president Obama in maart2013 in Amsterdam wordt gehouden.

U leest hier het interview van ScienceGuidemet Mitchell Esajas over zijn werk en dromen alswinnaar van de Echo Award 2012.

Kom morgen, 21 juni, ook naar Delft en ga in debat hieroveronder leiding van Farid Tabarki met onder meer MitchellEsajas. Geef daarmee ook uw bijdrage aan dit essentiele thema. Hetvolledige programma leest u hier. Aanmelden kan op toptien@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK