Nieuwe gezichten bestuur Vereniging Hogescholen

Nieuws | de redactie
5 december 2016 | In de Algemene Vergadering van de Vereniging Hogescholen zijn Nienke Meijer, voorzitter van Fontys en Huib de Jong, rector van de HvA, benoemd als bestuurslid. Tevens is de herbenoeming van Leendert Klaassen, voorzitter van Stenden Hogeschool, bekrachtigd.

Op 31 december 2016 eindigt de tweede, tijdelijk verlengde, zittingstermijn van Ron Bormans in het bestuur van de Vereniging Hogescholen. Per 1 januari 2017 ontstaat daardoor een vacature. Die vacature zal worden ingevuld door Nienke Meijer, voorzitter CvB van Fontys Hogescholen. Zij wordt benoemd voor de periode 1 januari 2017 tot 1 maart 2020. 

Per 1 maart 2017 eindigt de tweede zittingstermijn van Jet de Ranitz. Zij is niet hernoembaar en daardoor ontstaat ook hier een vacature. Deze zal per 1 maart 2017 worden ingevuld door Huib de Jong, rector van de Hogeschool van Amsterdam. 

Per 1 maart 2017 eindigt de eerste zittingstermijn van Leendert Klaassen, voorzitter CvB van Stenden Hogeschool. Zijn herbenoeming voor de tweede termijn van 1 maart 2017 tot 1 maart 2020 is eveneens bekrachtigd.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK