Wim Boomkamp kondigt vertrek aan bij Saxion

Nieuws | de redactie
2 februari 2017 | De voorzitter van het College van Bestuur van Saxion, Wim Boomkamp, vertrekt per 1 januari 2018 bij deze organisatie. Boomkamp, die 65 jaar wordt, is dan 10 jaren bestuursvoorzitter en ruim 28 jaren werkzaam bij Saxion.

Boomkamp: “In goed overleg met de Raad van Toezicht heb ik besloten mijn verantwoordelijkheden over te dragen aan een opvolg(st)er. Door dit vroegtijdig bekend te maken biedt dit de Raad van Toezicht en de organisatie de gelegenheid om tijdig en op gedegen wijze in mijn opvolging te voorzien”.

Aan zijn collega’s en studenten schreef hij: “met heel veel plezier en met de inzet en bijdrage van alle collega’s heb ik vorm mogen geven aan de strategische koers van Saxion, in het bijzonder de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek, alsmede aan de positie van onze hogeschool in de maatschappelijke omgeving, zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Het loslaten van Saxion zal niet gemakkelijk zijn. Maar voor mij voelt het als een juiste beslissing op het goede moment. Bovendien zal ik graag, ook na 2017, een bijdrage blijven leveren aan diverse maatschappelijke opgaven”. Wim Boomkamp is ook actief voor een aantal maatschappelijke organisaties. Zo is hij o.a. lid van het bestuur van de Vereniging Hogescholen en lid van de Twenteboard.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK