Durf te differentieren

Nieuws | de redactie
16 februari 2011 | HO-instellingen moeten meer profiel ontwikkelen, zegt het rapport-Veerman. Hoe doen ze dat? Hoe maakt u zelf profileringkeuzes en wie bepaalt eigenlijk waar u goed in bent? Aan de hand van welke criteria trouwens? Op 29 maart kunt u daarover de diepte in.

In een Facta-masterclass op 29 maart kunt u erover in debat metRon Bormans (HAN), OCW-topman Ron Minnée, onderzoekers van Cheps enNVAO en voorzitters van ISO, Saxion, Zeeland en NHTV. Ook deEuropese trends ten aanzien van profilering en haar gevolgen -zoalsin het U-Map project bijvoorbeeld- komen aan de orde.

Dagvoorzitter is Farid Tabarki van Studio Zeitgeist, lid van deredactieraad van ScienceGuide. De locatie is ‘speels’:Museum Speelklok in Utrecht. Meer info en aanmelden kunt u hier.  


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK