Win met de ScienceGuide Top 10 2011

Nieuws | de redactie
11 juli 2011 | Op het NHOC congres spreken toppers uit binnen- en buitenland over profiel, innovatie en perspectief van het HO. OECD-voorman Dirk van Damme, HAN-bestuurder Kristel Baele en de Duitse UM-voorzitter Martin Paul oa. Doe mee met de ScienceGuide Jubileum Top 10 2011, win en kom 29/30 november als onze gast!

De jubileumeditie van het NationaalHoger Onderwijs Congres – het wordt voor devijftiende keer georganiseerd – vindt plaats op Cruiseschip DeRotterdam. Een treffende locatie: een groot deel van het congresstaat in het teken van ‘Na Veerman, quo vadis?’.

–Op 29 november worden thema’s als onderwijsinnovatie,digitalisering en de uitvoering en implementatie van Veerman in eenexclusief executive seminar in een kleinere setting (max 75personen) behandeld in het Rotterdamse WTC.

–Op 30 november bent u in grote getale welkom aan boordvan het schip om de vele lezingen, presentaties, workshops endiscussies bij te wonen. U bent op deze dag ook welkom om deel tenemen aan de speciale ScienceGuide-sessies met bijzondere mensenover bijzondere HO-onderwerpen.

De meest originele bijdrage aan de ScienceGuide Top10 van 2011 – de tiende keer op rij, een jubileum dusook!- wordt bekroond met een vrijkaart voor dit bijzondere congresmet bijzondere sprekers.

Nu kunnen wij al voor u melden:

-OECD-voorman prof. Dirk van Damme. “Helereservoirs aan talent blijven onontwikkeld, onaangeroerd.Economisch is dat een ramp.”

-HAN-bestuurder Kristel Baele. “Onderzoekappelleert aan een nieuwsgierige grondhouding en zet aan totinnoveren. De hogeschool neemt daarin zijn rol waar als co-partnerin innovatie.”

-Duitse topmedicus prof. Martin Paul, de nieuweUM-voorzitter. “Een beslissing is hier niet het slot van eendiscussie. Eerder het begin van allerlei debatten.”

Doe mee met de ScienceGuide Jubileum Top 10 2011 via uw input:wie vindt u de meest inspirerende, invloedrijke en toekomstgerichtepersoon in het Hoger Onderwijs en de kennissector? Stuur uw namenin op toptien@scienceguide.nl en win!

Het volledige programma van het NHOC leest u binnenkort opScienceGuide. Ook is het mogelijk om nu alvast uw plaatste reserveren of de brochure aan te vragen en datvòòr 15 juli met een early-bird tarief met tot € 200,-korting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen metSBO-congresadviseur Leanne Visser op telefoonnummer 040-297 2793.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK