Twee studenten winnen NHOC-entree

Nieuws | de redactie
21 november 2011 | Er zijn twee gelukkigen om op 29 en 30 november naar het Nationaal Hoger Onderwijs Congres te gaan. ScienceGuide mocht twee vrijkaarten gunnen aan jong talent. Wie zijn zij?

De eerste kaart won Sander Breur voor zijn zeer originelebijdrage aan de ScienceGuide Top 10. Omdat hij 29/30 novemberdubbelgeboekt staat – zo gaat dat met jeugdige entrepreneurs -heeft hij zijn vrijkaart gegund aan zijn tip voor eenHO-groeibriljantje: Jelmer de Ronde.

De tweede kaart stelt de redactie beschikbaar aan Maxten Velden, voormalig lid van de CSR van de UvA. Zijn gedurig’scherp houden’ van de leden van de redactie met feedback en ideeënwillen wij hiermee zo belonen.

U bent zelf natuurlijk zeker zo welkom op het NHOC in Rotterdamop 29 en 30 november. Daar kunt u discussies voeren met,en visies horen van toppers als Dirk van Damme (OECD), KristelBaele (HAN), Martin Paul (UM), Hans Adriaansens (Roosevelt), KarlDittrich (NVAO), Douwe Breimer (Leiden) en Lieteke van VuchtTijssen (Inholland en morgen gasthoofdredacteur vanScienceGuide).

Aanmelden voor het Nationaal Hoger OnderwijsCongres doet u hier.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK